Skip to content

Media

Foto's - Photos

Op zoek naar een foto van het Arte Amanti International Chamber Music Festival Flanders? Neem hier alvast een kijkje.
Wat je zoekt zit er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons. 

Looking for pictures of the Arte Amanti International Chamber Music Festival Flanders? Check out our gallery!
You cannot find what you are looking for? Do not hesitate to get in touch

Videos

YouTube Channel

Subscribe to the channel to never miss a new upload

Teasers

Getuigenissen - Testimonials

5/5
Ik zou nooit staan waar ik nu sta zonder alle kansen die Arte Amanti me gegeven heeft. Als jonge muzikante optreden naast internationaal gerenommeerde artiesten geeft een enorme boost. Het betekent een fantastische steun op je muzikaal parcours. Een bijzonder waardevol en uniek initiatief dat het verschil maakt.
Jiska Lambrecht
Violiste & Arte Amanti Rising Star
5/5
Licht zien, licht zijn. Muziek beluisteren, muziek maken. Dit IS Arte Amanti. Voor jonge talenten van eigen bodem de podiumdeur openzetten samen met internationale virtuositeit. Dit DOET Arte Amanti. Muziek van wereldkwaliteit laten klinken onder de kerktoren er bewondering opwekken bij een geboeid publiek. Dit BRENGT Arte Amanti. Wees steeds welkom in Laarne, we kijken er weer naar uit.
William Govaert en Chris De Mol
Gemeente Laarne
5/5
Met groeiende bewondering en verbazing heb ik sinds 10 jaar de kwaliteit van de concerten van Arte Amanti kunnen meemaken: geweldige jonge talenten en professionele muzikanten uit binnen- en buitenland geven hier het beste van zichzelf in een steeds groeiend Festival! Bravo voor dit geweldige initiatief! Een echte aanrader voor elke liefhebber van kamermuziek!
Herman Van Lierde
Fan van het eerste uur en helpende hand
5/5
Het Arte Amanti Festival heeft voor mij verscheidene deuren geopend die mij een duw hebben gegeven in de richting als professioneel muzikant. De toewijding naar jonge muzikanten toe, is inspirerend en kleurt het festival. Als ik terugblik op mijn ervaring in het festival, zie ik alleen fijne herinneringen, gaande van leuke backstage talks met grote muzikanten, tot een zeer goede samenwerking met de organisatoren en mooie muzikale momenten op het podium. Ik wens het festival nog vele jaren toe en hoop dat Reinilde Leyers en het team nog veel muzikanten dezelfde kansen kunnen geven.
Lenny Bui-vandeput
Pianist & Arte Amanti Rising Star